Magyar Bitcoin és Kriptovaluta Fórum

Oszd meg másokkal
Értesítések
Minden törlése

[Kiemelt] Bejegyzés Létrehozása & Fórum Szabályzat

1 Bejegyzések
1 Felhasználók
0 Likes
229 Megtekintés
(@cryptomex)
Illustrious Member Admin
Csatlakozva: 3 év telt el
Hozzászólások: 60
Topic starter  

A fórumon 7 Kategória található, al-kategóriákkal kiegészítve:

  1. Kezdőknek - Hasznos Infók --> Általunk megosztott hasznos infók, olvasnivalók, ismertetők listáját tartalmazza, ami segít elindulni a kezdőknek. Ezt a listát folyamatosan frissítjük és kiegészítjük, így érdemes akár hetente többször rápillantani.
  2. Bitcoin Fórum --> Bitcoinnal kapcsolatos kérdéseket és válaszokat találsz, illetve felteheted saját kérdéseidet Bitcoin katekóriában.
  3. Exchange - Kriptotőzsdék --> A legnépszerűbb kriptotőzsdékről találsz véleményeket, tapasztalatokat, kérdéseket stb. Megoszthatod saját véleményed és tapasztalataid. Hozzászólhatsz a meglévő kérdésekhez vagy létrehozhatod sajátodat.
  4. Wallet - Kripto Pénztárcák -->A legnépszerűbb kripto pénztárcákról találsz véleményeket, tapasztalatokat, kérdéseket stb. Megoszthatod saját  véleményed és tapasztalataid. Hozzászólhatsz a meglévő kérdésekhez vagy létrehozhatod sajátodat.
  5. Defi Fórum --> DeFi-vel kapcsolatos témákat (pl. GameFi, NFT, DEX-ek, stb.) találsz ebben a fórumban, illetve az ezekhez kapcsolódó kérdéseket és válaszokat. Megoszthatod saját  véleményed és tapasztalataid. Hozzászólhatsz a meglévő kérdésekhez vagy létrehozhatod sajátodat.
  6. Bányászat --> Bányászattal, bányászfelszereléssel kapcsolatos kérdések fóruma. Ha nem találtál választ a kérdésedre, tedd fel saját kérdésed. 
  7. Altcoin Fórum --> Altcoinokkal kapcsolatos kérdéseket és válaszokat találsz itt. Böngéssz a meglévő altcoinok között vagy adj hozzá te magad új altcoint a listához, amennyiben szeretnél többet megtudni róla.

A fórumon mindenki létrehozhat topikot (témát), amennyiben az még nem szerepel (kivéve a Kezdőknek - Hasznos Infók részben). Pl. az Altcoin Fórum-hoz szabadon hozzáadható bármilyen altcoin, ami még nincs a listán.

Továbbá szabadon fel lehet tenni bármilyen kérdést a fórumon, hozzá lehet szólni mások kérdéseihez, stb. Ha szeretnél e-mailben értesülni az új hozzászólásokról vagy topikok megjelenéséről, iratkozz fel az adott topikra a topik szélén található gombra kattintva.

Mielőtt topikot vagy kérdést hozol létre, 2 dologra figyelj:

  1.  A megfelelő kategóriába kerüljön (figyeljünk a rendezettségre) --> Pl. bányászattal kalcsolatos kérdések a Bányászatba menjenek, a játékokkal kapcsolatos kérdések a Defi Fórum --> GameFi & NFT Játékok szekcióba, stb.
  2. Mielőtt létrehozod, nézd meg valaki korábban nem hozta-e létre azt vagy nem tette-e már fel az adott kérdést --> Átláthatóbb és kevésbé zsúfolt fórumot fog eredményezni, így mindenki könnyebben tud eligazodni.

Segítsük együtt a kezdőket! Oszd meg véleményedet és tapasztalataidat a Fórum témáinál! 


Fórum Szabályzat!

  1. Tilos a spammolás, hirdetés, illetve bármilyen másik weboldal reklámozása. Ennek megszegése azonnali törlést és tiltást von maga után.
  2. Kérdéseket, témákat a megfelelő fórumban és alfórumkban kell létrehozni. Ennek elmulasztása figyelmeztetést von maga után. Többszöri figyelmeztetés akár tiltást vonhat maga után.
  3. Tiszteld a tagokat. Tilos a gyűlöletbeszéd, sértegetés, fenyegetés, illetve más tagok degradálása. Ennek megszegése azonnali tiltást von maga után.
  4. Tilos a felnőtt tartalom (+18). Tilos minden pornográf és erotikus tartalom (link, kép, videó, stb.) megosztása, illetve terjesztése.
  5. Tilos az illegális vagy jogvédett tartalmak megosztása és terjesztése. Minden ilyen tartalom azonnal törlésre kerül.
  6.  A szabályzat ismeretének a hiánya nem mentesít a megszegés következményei alól.
  7. Nem vállalunk felelősséget a tagok által feltöltött tartalmakért, írásokért és azok hitelességért.
  8. Minden feltöltött tartalom szabadon felhasználható, nem vonható felelősségre senki annak jövőbeni használatáért.

Fenntartjuk a jogot ezen szabályok változtatására anélkül, hogy előzőlegesen értesítenénk az oldal felhasználóit.

A téma módosítva: 2 év telt el , CryptoMex

   
Idéz
Oszd meg másokkal

Kövess minket!