Magyar Bitcoin és Kriptovaluta Fórum

Oszd meg másokkal
DEX-ek (Decentraliz...
 
Értesítések
Minden törlése
DEX-ek (Decentralizált tőzsdék) Listája - Vélemények - Kérdések
Hozzászólások
Témák

Uniswap | Kérdések és Válaszok

Ide tedd fel az Uniswap-pal kapcsolatos kérdéseidet. Uniswap Értékelés, Vélemények és Tapasztalatok. Oszd meg tapasztalataid vagy olvasd el mások véleményét. Ha már használtad a tőzsdét, ne felejtsd el értékelni sem.
2
2

Pancakswap | Kérdések és Válaszok

Ide tedd fel a Pancakeswap-pal kapcsolatos kérdéseidet. Pancakeswap Értékelés, Vélemények és Tapasztalatok. Oszd meg tapasztalataid vagy olvasd el mások véleményét. Ha már használtad a tőzsdét, ne felejtsd el értékelni sem.
3
2

SushiSwap | Kérdések és Válaszok

Ide tedd fel a SushiSwap tőzsdével kapcsolatos kérdéseidet. SushiSwap Értékelés, Vélemények és Tapasztalatok. Oszd meg tapasztalataid vagy olvasd el mások véleményét. Ha már használtad a tőzsdét, ne felejtsd el értékelni sem.
2
2

1inch Exchange | Kérdések és Válaszok

Ide tedd fel a 1inch Exchange-el kapcsolatos kérdéseidet. 1inch Exchange Értékelés, Vélemények és Tapasztalatok. Oszd meg tapasztalataid vagy olvasd el mások véleményét. Ha már használtad a tőzsdét, ne felejtsd el értékelni sem.
2
2

DEX-ek (Decentralizált tőzsdék) Listája - Vélemények - Kérdések

Elérhető DEX-ek listája. Vélemények és ismertetők. Oszd meg véleményed és tapasztalataid másokkal. Te melyik DEX-et használod? Melyiket ajánlod? Ha nem találsz infót, tedd fel saját kérdésed és kérdezz meg másokat.

Itt nincs topic

Oszd meg másokkal

Kövess minket!